CHRISTELIJK CONFERENTIE CENTRUM 'De Ark',
PROGRAMMA 2021
CHRISTELIJK
CONFERENTIE
CENTRUM

Sellingerstraat 75
9561 TA
TER APEL

Het huren van ons 2-persoons appartement
Wanneer u er samen eens heerlijk tussenuit wilt om eens lekker uit te rusten en te genieten van een rustige bosrijke omgeving, is dit beslist iets voor u!
Mooi en gezellig.

Ons mooie en gezellige appartement is, met uitzondering van de meeste conferenties daargelaten, het gehele jaar door te huur. Via een eigen trapopgang komt u in het appartement, dat bestaat uit een slaapkamer met twee 1-persoons bedden, een gemeubileerde woonkamer met CV en sfeervolle gaskachel, een KTV, een volledig ingerichte keuken en een badkamer met toilet.
Verder is er een balkon op het zuidwesten, voorzien van zonnescherm en tuinstoelen. Kortom dit appartement is voorzien van nagenoeg alle gemakken. U dient zelf voor uw eten en drinken te zorgen. Valt uw verblijf samen met een conferentie, dan kunt u ook uw maaltijden tegen betaling samen met onze gasten gebruiken in onze eetzaal. Deze is binnendoor via de trapopgang te bereiken.
Voor de prijs hoeft u het niet te laten :
  • Januari - februari + december € 237,50 per week ∗
  • Maart - mei + oktober - november € 347,50 per week ∗
  • Zomermaanden (juni-september) € 387,50 per week ∗
  • Voor Pasen, Kerst en Nieuwjaar € 387,50 per conf. ∗

∗ Deze prijzen zijn exclusief :
  -toeristen/milieubelasting (€ 1,35 p.p.p.d.)
  -beddengoed met badhanddoek (€ 8,25 ps)
  -schoonmaakkosten (€ 25,00).

Mocht u bij ons de maaltijden willen gebruiken, dan zijn dit de kosten:
  • Warme maaltijd € 14,75 (driegangenmenu)
  • Broodmaaltijd € 8,75
  • Consumpties: € 1,30 p.c. (koffie/thee/fris)
We verhuren dit appartement in een doorsneeweek van zaterdag 15.00 uur tot de volgende zaterdag 10.00 uur. Na telefonisch overleg is het ook mogelijk om het appartement voor enkele dagen, een weekend, midweek of meerdere weken te huren.
Losse overnachting.
Er wordt wel eens de vraag gesteld: 'Kan ik ook een losse dag, of enkele dagen in 'De Ark' overnachten?'. Of 'Is het ook mogelijk om alleen de nacht bij jullie door te brengen?' Nu, dat kan en om het u gemakkelijk te maken zetten we daarvoor alles eens op een rijtje:

Enkel de overnachting. € 26.50 pp
U kunt enkel een overnachting bij ons boeken. De kosten daarvoor zijn € 26.50 en dit is inclusief een linnenpakket en toeristen/milieubelasting.

Overnachting met ontbijt € 35,00 pp
Ook een Bed & Breakfast is mogelijk. Deze prijs is eveneens inclusief een linnenpakket en de toeristen/milieubelasting.

Één hele dag of enkele dagen tijdens een conferentie.
Wanneer u één dag of enkele dagen van een conferentie wilt meemaken, is dit ook mogelijk in 'De Ark'. Omdat niet alle conferenties dezelfde prijs hebben, hebben we hiervoor speciale dagprijzen gemaakt. Informeert u gerust wat de kosten dan zijn voor uw verblijf. Ook deze kosten zijn inclusief linnenpakket en toeristen/milieubelasting.

Thuiszorg is mogelijk tijdens uw verblijf in 'DE ARK'.
De meeste van u weten dit al. Toch krijgen we hierover nog al eens een vraag. Vandaar dat we u hierin tegemoet willen komen door enige informatie in ons Jaarprogrammaboekje aan u te verstrekken. U kunt in 'De Ark' thuiszorg krijgen. Uw eigen thuiszorgorganisatie moet zelf contact opnemen met een thuiszorgorganisatie in Ter Apel of omstreken. Meldt u, als u thuiszorg nodig hebt tijdens uw verblijf in De Ark, dit wel vroegtijdig aan uw thuiszorginstantie, dan hebben zij de tijd om dit voor u te regelen. Organisaties waar wij veelal mee te maken hebben zijn: Buurtzorg Ter Apel en Zorggroep Meander.

Informeer tijdens kantooruren : 0599 - 582984.
of mail : info@ccc-de-ark.nl
website: www.ccc-de-ark.nl