CHRISTELIJK CONFERENTIE CENTRUM 'De Ark',
PROGRAMMA 2021
CHRISTELIJK
CONFERENTIE
CENTRUM

Sellingerstraat 75
9561 TA
TER APEL

Vrouwenconferentie


15 - 18 maart
met Marianne Grandia,
en Rita Meinema

€ 202,50 p.p. all-in
Thema: "Immanuël"

Wat ik met jullie wil delen: Eén van Gods namen luidt:Immanuël; God met ons. Bij ons, In ons.

Dat is wat de Bijbel ons leert. Waar we ons aan mogen vastklampen, ook als het in ons leven stormt. Want: 'Vreugde is niet de afwezigheid van verdriet, maar de aanwezigheid van God.' Maar in de praktijk voelt het soms zo anders. Soms voelt God zo ver weg en lijkt Hij juist de grote afwezige te zijn. Wat dan Graag reik ik tijdens de dag handvatten aan om het gevoel op één lijn te krijgen met de Bijbelse waarheid, en in welke omstandigheden dan ook te leven vanuit de vreugde over Zijn aanwezigheid.

Marianne is spreker en auteur en was al eens eerder in De Ark. (2013) Marianne woont met haar man in Woudrichem (Br.) Door Gods genade groeide het verlangen om de boodschap van genade uit te dragen in woord en geschrift. Deze keer zal zij dit doen op de studiedag en wij hopen dat we dan velen van jullie zullen ontmoeten.

Maandag is de aankomstdag en maken we kennis met elkaar. Dinsdag is de studiedag, met een ochtend- en middagstudie over het thema wat Marianne zal uitdiepen. Met Rita en Linda hebben jullie twee vertrouwde gezichten die als gastvrouwen met jullie op zullen trekken. De woensdag is de ontspanning dag met in het avondprogramma jullie eigen inbreng.