PROGRAMMA 2019
Hartelijk welkom in
CHRISTELIJK
CONFERENTIE
CENTRUM

Sellingerstraat 75
9561 TA
TER APEL


Vrouwenconferentie
Vrouwenconferentie
11 -`14 maart
met Corine Daane,
Rita Meinema en Linda Alting

€ 192,50 p.p. all-in
Thema: "Hoopvol lijden"

Wat ik met jullie wil delen: Hoe gaat het met je? Ben je blij en tevreden? Dankbaar voor alle zegeningen? Of voel je de pijn van het leven, misschien de blauwe plekken op je ziel - onzichtbaar voor anderen - maar zó pijnlijk voor jou) Deze week willen we nadenken over ongemak, lijden. Van een verrekte spier tot een chronische ziekte. Van een dip tot diepe depressie. Van zelf veroorzaakte prut tot pijn van iemand die tegen jou gezondigd heeft. In een maatschappij waar alles maakbaar is... hoe gaan we om met de brokstukken die niet te lijmen zijn? We gaan ontdekken dat de Bijbel ons hoop en perspectief biedt en moed om elke dag opnieuw met een verse portie genade vol hoop te leven. Dus als je op de berg leeft, wees welkom om bagage op te doen die je kunt gebruiken voor de dalen die ook in jouw leven zullen komen, of waarmee je anderen in hun dalen kunt helpen. En als je in een dal leeft... wees welkom en laat je bemoedigen en toerusten om in vertrouwen op de Heere met nieuwe moed weer verder te trekken.

Wie ik ben?
Mijn naam is Corine Daane. Ik ben gered door het bloed van Christus en onderweg naar Huis. Mijn route naar Huis is gemarkeerd door lijden in diverse vormen maar de rode draad op deze route is hoop en herstel in Christus. Het is mijn passie Hem uit te delen aan mensen die ik onderweg tegenkom, en hen te bemoedigen en toe te rusten om met Hem en voor Hem verder te reizen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam op De Herikon, te Putten, waar ik mij bezighoud met het tienerwerk, vrouwenwerk, pastoraat en administratieve taken.

Maandag is de aankomstdag en maken we kennis met elkaar. Dinsdag is de studiedag, met een ochtend- en middagstudie over het thema wat Corine Daane zal uitdiepen. Met Rita en Linda hebben jullie twee vertrouwde gezichten die als gastvrouwen met jullie op zullen trekken. De woensdag is de ontspanning dag met in het avondprogramma jullie eigen inbreng.