ChristelijkConferentieCentrum 'De Ark'
PROGRAMMA 2022
Sellingerstraat 75
9561 TA
TER APEL
(tijdens kantooruren van ma. t/m vr.)
09.00 - 12.30 en 13.30 - 16.00
0599 - 582984
Vrouwenconferentie


14 - 17 maart
met Marianne Grandia,
en Rita Meinema

€ 205,50 p.p. all-in
Thema: "Een toekomst vol van hoop"

"In de nacht van strijd en zorgen, kijken wij naar U omhoog. Biddend om een nieuwe morgen, om een toekomst vol van hoop."
Bekende regels uit een prachtig lied van Sela, en ook zeer actueel. Al die strijd, al die zorgen, dichtbij en wereldwijd..... Wanneer we om ons heen kijken, kunnen we soms zo overweldigd worden door angst en gevoelens van wanhoop, maar God nodigt ons uit om omhoog te kijken en ons aan Zijn beloftes voor de toekomst vast te klampen, met een hoop die zeker is, en ons te laten vullen met Zijn kracht om vol te houden. Genoeg stof om met elkaar over na te denken, bemoedigd en aangemoedigd te worden en........ hoopvol verder te gaan.

Marianne is spreker en auteur en was al eens eerder in De Ark. (2013) Marianne woont met haar man in Woudrichem (N-Br.) Door Gods genade groeide het verlangen om de boodschap van genade uit te dragen in woord en geschrift. Deze keer zal zij dit doen op de studiedag en wij hopen dat we dan velen van jullie zullen ontmoeten. Maandag is de aankomstdag en maken we kennis met elkaar.
Dinsdag is de studiedag, met een ochtend- en middagstudie over het thema wat Marianne zal uitdiepen. Met Rita hebben jullie een vertrouwd gezicht die als gastvrouw met jullie op zal trekken.
De woensdag is de ontspandag met in het avondprogramma jullie eigen inbreng