PROGRAMMA 2019
Hartelijk welkom in
CHRISTELIJK
CONFERENTIE
CENTRUM

Sellingerstraat 75
9561 TA
TER APEL


Themaweek & Herfstweek
Themaweek & Herfstweek
05 - 19 oktober
met Johan en Anneke Zijlstra
met Dick en Mary Wolbers
€ 650,00 p.p. all-in


Thema: "Meer brieven - één evangelie"

Brieven schrijven en zorgen dat zij bij de geadresseerden komen, hoe ging dat vroeger? Om over frankeren maar niet te spreken! Moest de postzegel - zoals aanvankelijk in ons land - door de ontvanger worden betaald? Waar vinden we trouwens brieven in de Bijbel en waar niet? En wat is de inhoud? Is die ook van toepassing op deze tijd, op ons? Zo zijn er meer vragen te stellen. We gaan er samen mee aan de slag, openen iedere morgen in de Bijbelstudie het woord van de Heer. Brieven immers moeten gelezen worden, bevatten een boodschap. Komt u meelezen en de boodschap ontdekken?

's Middags tijd voor ontspanning, fietsen of wandelen in de herfstbossen van Westerwolde, een verademing!
's Avonds een korte dagsluiting met zang en muziek.
Thema: "De ziener aan het hof van Babel."

Wat zegt Daniël over het ontstaan en de ondergang van Babel. Een blik door de ogen van deze profeet in verleden heden en toekomst. De studie wordt ondersteund door beeldmateriaal.

In deze periode is het altijd prachtig in de omgeving van 'De Ark'. Samen zullen wij tijdens korte boswandelingen mogen genieten van de prachtige herfstkleuren en de paddenstoelen in het, tot rust gekomen, bos. Dagelijks wordt het Woord geopend en zingen we onder begeleiding met o.a. de accordeon. Kortom, een heerlijke, ontspannende herfstweek met ontmoeting en bemoediging.

Deze aandieding is helaas niet te boeken, de Themaweek van 05 - 12 oktober met Johan en Anneke Zijlstra gaat niet door.