ChristelijkConferentieCentrum 'De Ark'
PROGRAMMA 2022
Sellingerstraat 75
9561 TA
TER APEL
(tijdens kantooruren van ma. t/m vr.)
09.00 - 12.30 en 13.30 - 16.00
0599 - 582984
Herfst themaweek en Week van rust en toewijding.


22 okt. - 05 nov.
met Dick Wolbers
met Jack en Nel Nugter
€ 575,00 p.p. all-in
(twee volle weken!)

Twee conferenties samen.
Thema: 'De Zoon uit de hemel te verwachten'
Tijdens de 2e zendingsreis van Paulus komt hij na een nacht gevangenschap in Filippi via Amfipolis en Appolonia aan in Thessalonica. Hij predikt daar drie sabbatten lang het evangelie. Onder grote verdrukking kwamen daar velen tot geloof. De angst was ontstaan dat vanwege de verdrukking de broeders en zusters de komst van de Heere Jezus hadden gemist. In de twee brieven gaat hij daarop in en wat daaraan voorafgaat.

Zowel 's morgens als 's avonds wordt het Woord geopend en zingen we onder begeleiding van Dick met zijn accordeon. We zien ernaar uit u deze week weer te ontmoeten, met elkaar te zingen en samen op te trekken en ook te genieten van de prachtig herfstkleuren in de bosrijke omgeving van De Ark.

Kortom: ontspanning, ontmoeting en bemoediging in De Ark.
Thema: "Jona, een geschiedenis van geduld, vergeving, prediking en bekering."
Hoewel het boek Jona bij iedereen wel bekend is, zullen we deze week van Rust en Toewijding wat dieper op de geschiedenis ingaan. De studie zal een inleiding hebben en daarna kijken we naar

1. Gods geduld met Jona,
2. Gods genade voor Jona,
3. Gods genade via Jona en
4. Gods werk in Jona.

Lessen die we als een spiegel onszelf voor kunnen houden. Verder zal er naast de studies, welke in de ochtenden en avonden plaatsvinden, ruimte zijn voor ontspanning, zoals wandelen, fietsen, spellen doen, lezen, winkelen, enz. Alles hangt natuurlijk mede van het weer af. We hopen velen van u weer te mogen ontmoeten en u te mogen dienen met de rijkdom van het Woord van de Heere God.