PROGRAMMA 2019
Hartelijk welkom in
CHRISTELIJK
CONFERENTIE
CENTRUM

Sellingerstraat 75
9561 TA
TER APEL


Bemoedigings-Midweek + DE VRIENDENWEEK
Bemoedigings-Midweek + De Vriendenweek
18 - 30 november
met Piet en Ida Hollander,
met Gerrit en Martha Kanis,
Jan Hendrik Meinema en Jan Boelhouwers
€ 525,00 p.p. all-in
Thema: "Bemoedigingen uit het Woord van God"

In deze midweek willen we ons laten bemoedigen, te midden van de veelal ontmoedigende tijd en persoonlijke omstandigheden waarin wij leven. We hopen dit met elkaar te beleven door de verschillende Bijbelgedeelten die de Schrift rijk is over dit onderwerp. Piet wil ons in de dagsluitingen daarin meenemen. Wat een kans ook, dat we in de ontmoeting met elkaar ook door elkaars geloof bemoedigd mogen worden.
Afsluiting van het conferentieseizoen.
Ook dit jaar hebben we weer als afsluiting van het conferentieseizoen een Vriendenweek met een goed gevuld programma. Natuurlijk met ontspanning, zoals een spel- en sjoelmorgen. Maar ook in de dagsluitingen zal er genoeg afwisseling zijn, zoals een zendingsavond en een zangavond met medewerking van een organisatie en zang en/of muziekgroep. In deze week zullen we stil staan bij het onderwerp: "Mijn hulp is van de Heere." U als vriend, kom naar De Ark om met elkaar te danken en te bidden voor het werk wat God doet in en door De Ark heen. Dit mag een extra reden zijn om de Vriendenweek te bezoeken en uw verbondenheid met dit werk tot uiting te brengen.

Wij hopen velen van u te ontmoeten.
Deze aandieding is helaas niet te boeken, de Bemoedigingsmidweek van 15 - 22 november met Piet en Ida Hollander gaat niet door.