PROGRAMMA 2019
Hartelijk welkom in
CHRISTELIJK
CONFERENTIE
CENTRUM

Sellingerstraat 75
9561 TA
TER APEL


Fietsweek
Fietsweek
25 mei - 1 juni
met Johan en Anneke Zijlstra
€ 335,00 p.p. all-in
Ja, u leest het goed, we hebben een fietsweek op het programma staan. Echt een week om dagelijks op de stalen ros - al of niet van aluminium of carbon - te stappen. We doorkruisen het prachtige Westerwolde, noem het gerust een oase van rust en ruimte. Het coulisselandschap staat bol van waterbronnen, waaronder de Aas, er zijn talloze fietspaden aangelegd. En dan richting de Monden, vlak de veenkoloniën met hun eigen charme en straatarme verleden ook niet uit. Kortom, wie eenmaal in deze contreien op de pedalen gaat, krijgt niet alleen de smaak te pakken, die krijgt er niet en nooit genoeg van. Onze dagelijkse afstanden? Dat regelen we onderling. Of we er wel eens een hele dag op uitgaan? Ook daartoe zijn mogelijkheden, we kunnen zelfs met fiets en al worden weggebracht om een wat langere terugreis te ondernemen. Kortom, mogelijkheden te over.
Ons tempo? Dat zal niet boven de 18 km per uur liggen.
En bedenk vooral: Op de fiets vervuil je niets!


Voor het geval u uw eigen fiets niet kunt meenemen, in De Ark zijn fietsen te huur. Wilt u liever over een fiets met elektrische ondersteuning beschikken, daartoe zijn mogelijkheden. In Musselkanaal zijn twee rijwielzaken die e-bikes verhuren, brengen naar en halen van De Ark is kosteloos. Bij dezen de twee adressen voor verhuur, u kunt zelf contact met de rijwielzaken opnemen om afspraken te maken.

Altaflex
Musselkanaal
0599 617534
06 23 82 11 11
info@altaflex.nl

ROLFES
Marktstraat 84 - 85
Musselkanaal
0599 412145
0621244168
michael@rolfessports.com

Dus een week waarin we als groep actief bezig willen zijn. Wat is het goed om niet alleen lichamelijk verkwikt te worden, maar ook geestelijk gevoed te worden in de dagsluitingen.