ChristelijkConferentieCentrum 'De Ark'
PROGRAMMA 2022
Sellingerstraat 75
9561 TA
TER APEL
(tijdens kantooruren van ma. t/m vr.)
09.00 - 12.30 en 13.30 - 16.00
0599 - 582984
Losse overnachtingen

Er wordt wel eens de vraag gesteld: "Kan ik ook één dag of enkele dagen in De Ark verblijven? Of is het ook mogelijk om alleen de nacht bij jullie door te brengen? Nu, dat kan en om het voor u gemakkelijk te maken zetten we het voor u op een rijtje.

Enkel de overnachting € 27,00 p.p.
U kunt enkel een overnachting bij ons boeken. De kosten daarvoor zijn € 27,00 en dit is inclusief een linnenpaket en toeristen/milieubelasting.

Overnachting met ontbijt € 36,00 p.p.
Ook een Bed & Breakfast is mogelijk. De prijs is eveneens inclusief een linnenpaket en toeristen/milieubelasting.

Een hele dag of enkele dagen tijdens een conferentie
Wanneer u een dag of enkele dagen van een conferentie wilt meemaken, is dit ook mogelijk in De Ark. Omdat niet alle conferenties dezelfde prijs hebben, hebben we hoervoor speciale dagprijzen gemaakt. Informeert u gerust wat de kosten dan zijn voor uw verblijf. Ook deze kosten zijn eveneens inclusief linnenpaket en toeristen/milieubelasting.

Thuiszorg is mogelijk tijdens uw verblijf in De Ark.
De meesten vanu weten dit al. Toch krijgen we hierover nogal eens een vraag. Vandaar deze informatie. U kunt in De Ark thuiszorg krijgen. Uw thuiszorgorganisatie moet zelf contact opnemen met eem thuiszorgorganisatie in Ter Apel of omstreken. Meld u, als u thuiszorg nodig hebt tijdens uw verblijf in DeArk ditwel vroegtijdig aan uw eigen thuiszorginstantie. Zij hebben dande tijd dt voor u te regelen. Organisaties waar wij veelal mee te maken hebben zijn Buurtzorg Ter Apel en Zorggroep Meander.