ChristelijkConferentieCentrum 'De Ark'
PROGRAMMA 2022
Sellingerstraat 75
9561 TA
TER APEL
(tijdens kantooruren van ma. t/m vr.)
09.00 - 12.30 en 13.30 - 16.00
0599 - 582984
Hartelijk welkom in De Ark
Het is ons een bijzonder genoegen u de programma's van 2022 te mogen aanbieden. Op deze website willen wij u een helder inzicht geven in dat wat er allemaal mogelijk is en wat er zoal georganiseerd wordt in ons conferentiecentrum 'De Ark'.

Ligging van "DE ARK"
U vindt 'De Ark' in het Zuidoostelijke puntje van de provincie Groningen in Ter Apel. Ter Apel wordt wel De 'Poort van Westerwolde' genoemd, omdat het ligt in de streek 'Westerwolde'. Het gebied herbergt naast leuke dorpen als Vlagtwedde, Wedde en Sellingen ook een oud vestingstadje, Bourtange. De dorpen Sellingen en Valgtwedde worden respectievelijk, de 'Parel van Westerwolde' en het 'Hart van Westerwolde' genoemd. Daarbij ligt Ter Apel tussen het idyllische Drenthe en het mooie en weidse Duitse Emsland. Kortom, u kunt in de directe omgeving van 'De Ark' volop genieten van de prachtige flora en fauna van deze rustige streek waarbij er volop wandel-, fiets- en ontspanmogelijkheden zijn.

Het geloof in God centraal
Met ons gebouw 'De Ark' bieden wij u een eenvoudige maar goede en gezellige accommodatie waar u zich snel thuis zult voelen. Daarnaast beschikken wij over een mooie en rustige binnentuin achter het gebouw. Naast het aanbod en genot van rust en ontspanningsmogelijkheden, willen wij toch vooral een huis zijn waarin het geloof in de drie-enige God centraal staat. Ook ia er de mogelijkheid tot permanente bewoning met pastorale begeleiding waarvoor wij woonstudio's ter beschikking hebben. (zie elders op de website)

Tal van Conferenties :
Op deze website vindt u tal van conferenties waarin geloofsversterking, herstel, toerusting en bemoediging uit en door het Woord van God een belangrijke plaats innemen. U kunt dus een keuze maken uit bemoedigingweken, vakantieweken, themaweken, ontspanweken, pastorale weken en vrouwenconferenties e.d. Bijzonder daarbij zijn de conferenties tijdens de christelijke feestdagen. De verschillende conferenties vinden altijd onder leiding van een door ons uitgenodigd gastechtpaar plaats. Zij trekken de hele week (midweek) met u op en verzorgen in principe de dagsluitingen of studies. Het spreekt natuurlijk voor zich dat u vrij bent in het wel of niet deelnemen aan de activiteiten maar de ervaring leert dat het ontmoeten van en het samen optrekken met de andere gasten bij een ieder de voorkeur geniet. Kortom, samen met onze gemotiveerde medewerkers staan wij u ten dienste met een eenvoudige maar goede verzorging en persoonlijke aandacht.Jan Hendrik en Rita Meinema
Wij hopen dat u een keus kunt maken en wij u in 2022 mogen begroeten in één of meerdere weken en u tijdens uw verblijf in 'De Ark' een rijke zegen van God mag ontvangen!


Tot ziens in De Ark!