Er is de mogelijkheid om één of meerdere overnachtingen te boeken, als er geen conferentie is; Een overnachting € 30,00 p.p. U kunt enkel een overnachting bij ons boeken. De kosten daarvoor zijn € 30,00, dit is inclusief een linnenpakket en toeristen/milieubelasting. Overnachting met ontbijt € 40,00 p.p. Ook een Bed & Breakfast is mogelijk. Deze prijs is eveneens inclusief een linnenpakket en de toeristen/milieubelasting.
Christelijk Conferentie Centrum De Ark
Losse overnachtingen
Een hele dag of enkele dagen tijdens een conferentie Wanneer u een dag of enkele dagen van een conferentie wilt meemaken, is dit ook mogelijk in De Ark. Omdat niet alle conferenties dezelfde prijs hebben, hebben we hiervoor speciale dagprijzen gemaakt. Informeert u gerust wat de kosten dan zijn voor uw verblijf. Ook deze kosten zijn inclusief linnenpakket en toeristen/milieubelasting. Thuiszorg is mogelijk tijdens uw verblijf in De Ark De meesten van u weten dit al. Toch krijgen we hierover nogal eens een vraag. Darrom wat informatie hierover. U kunt in De Ark thuiszorg krijgen. Uw eigen thuiszorgorganisatie moet zelf contact opnemen met een thuiszorgorganisatie in Ter Apel of omstreken. Wanneer u thuiszorg nodig hebt tijdens uw verblijf in De Ark, meld dit wel vroegtijdig aan uw eigen thuiszorginstantie. Zij hebben dan de tijd om dit voor u te regelen. Organisaties waarmee u contact kan leggen zijn: TSN zorg of Zorggroep Meander.
Groepen en Jubilea Wilt u als kerkenraad, jongerengroep, Alphakring, familiegroep o.i.d. een dag, weekend, midweek of week investeren, neemt u dan vroegtijdig contact met ons op voor de prijs (groepsprijs) en de mogelijkheden.
Route naar De Ark Webmenu Help Openingstijden kantoor: maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 16.30 uur Nieuws  Voor informatie en reserveringen: 0599 58 29 84 info@ccc-de-ark.nl www.ccc-de-ark.nl Online boeken Facebook

Christelijk Conferentie Centrum De Ark

Sellingerstraat 75, 9561 TA Ter Apel

Rabobank: NL45 RABO 0360.1377.41

Christelijk Conferentie Centrum De Ark

Sellingerstraat 75, 9561 TA Ter Apel

Rabobank: NL45 RABO 0360.1377.41

Openingstijden kantoor:

maandag t/m vrijdag van

8.30 uur tot 16.30 uur

Voor informatie en reserveringen:

0599 58 29 84